Morgensession med Pil

Hvad gør en sang vedkommende for andre at lytte til? Og hvordan samarbejder man trygt om sangskrivning? Det berører Pil ud fra en personlig vinkel, når hun gæster Autors Morgensession den 11. september.

Hvad gør en sang vedkommende for andre mennesker at lytte til? Det kommer Pil ind på til Morgensession i samtale med Andreas Hemmeth fra Autor. Pil vil også fortælle om samarbejde omkring sangskrivning – at finde “sin person” at skrive sange sammen med, og hvordan man trygt kan dele ideer. For Pils vedkommende i samarbejde med sin producer, Rasmus “Majalle” Olsen. 

Pil (Pil Jeppesen) skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke, der er noget på spil og samtidig nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier. I 2023 modtog hun Musikforlæggernes Carl Pris som Årets Tekstforfatter.

Siden hun vandt DR’s Karrierekanonen i 2021, har Pil haft fuld fart på. I 2022 udgav hun sit debutalbum Kom Vi Flyver, Siger Du, og hun er især kendt for singlen “Nattely“. Pil har spillet udsolgte koncerter i Store Vega og været forbi festivaler som Roskilde Festival, Smukfest, Northside, Tinderbox og Musik i Lejet.

Helt aktuelt udkommer Pil dette efterår med den sidste single fra sit andet album, Hvis Du Tør At Drømme, og hun afslutter albumrejsen med to store koncerter i hhv. KB Hallen og Aarhus Congress Center.

om morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Tidligere Morgensessions har haft besøg af Signe Svendsen, Mette Dahl Kristensen (Who Killed Bambi), Frederik Thaae, Pernille Rosendahl, Dodo Gad, Ganger, Rasmus Stolberg (Efterklang) og Martin Stender og Victor Dybbroe fra Girls in Airports.

Denne Morgensession foregår onsdag den 11. september 2024 kl. 9-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd. 

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig
Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.